Hirsimökki saunoineen, hyvine kalavesineen ja kauniine saaristomaisemineen tarjoaa hyvän perustan rentouttavalle lomalle. Kauniilla luonnonrannallamme, jolla on myös lasten leikkipaikka, koko perhe voi nauttia lomastaan yhdessä.

Kaunis saarimaailma
Fågelvik sijaitsee Korsön saarella Ahvenanmaan itäisimmässä kunnassa Brändössä. Lauttamatka Hummelvikista Manner-Ahvenanmaalta kestää 2,5 tuntia. Manner-Suomen Vuosnaisista lauttamatka kestää vain puoli tuntia. Saaristolautalla matkustaessasi pääset tutustumaan myös erääseen maailman kauneimmista saaristoista.

Aktiviteetteja
Mökkialueella on sekä puu- että sähkölämmitteinen rantasauna, jossa on suihku. Lapsille on oma leikkipaikka keinuineen ja hiekkalaatikoineen. Voit vuokrata veneitä, moottoreita, kajaakkeja, polkupyöriä. Lähellä on korkeampi kallio mistä on hyvät näköalat.

Mökit ovat kooltaan noin 40 m2. Niissä on makuupaikat kuudelle. Meillä on mökkejä allergikoille ja myös mökkejä vieraille, jotka matkustavat kissojen, koirien tai muiden lemmikkieläinten kanssa. Kaikissa mökeissä on varustettu keittiö, joissakin mökeissä suihku ja sisävessa, joissakin mökeissä oma mökkikohtainen ulkovessa.

Fisketorpet B&B
Voit myös asua mökissä ja tilata aamiaisen.

Etäisyydet
Maarianhaminasta: 60 km + lauttamatka Hummelvikista
Turusta: 80 km + 35 min. lauttamatka Vuosnaisista
Kauppa: 7 km
Lähin naapuri: 20 m
Kallioranta: 50 - 120

 

 

Korsö 22920 Brändö, Puh. +358 (0)18-56258, (0)40 500 8204